Ga naar inhoud
Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Gazpacho-met-watermeloen-feta-en-munt

Gazpacho met watermeloen, feta en munt

Bereidingswijze

  1. Snijd 2 plakjes van de komkommer en houd de plakjes apart. Snijd de rest van de komkommer en de watermeloen in blokjes.
  2. Houd 4 blaadjes munt apart. Pureer in de keukenmachine of met de staafmixer de gepelde tomaten met de watermeloen, knoflook, komkommer, 2 el olie en de rest van de muntblaadjes tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper. Zet de gazpacho minimaal 30 min. in de koelkast om goed koud te worden.
  3. Snijd de plakjes komkommer in kleine blokjes en verkruimel de feta.
  4. Schenk de gazpacho in 4 (wijn)glazen of soepkommen. Garneer met de komkommerblokjes, feta, 1 el olijfolie en muntblaadjes.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 10 beoordelingen)