Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Ciabatta zalmsandwich

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de ciabatta op het rooster en bak in ca. 8 min. af. Laat helemaal afkoelen.
  2. Kook intussen de eieren 8 min. in kokend water (bijna hard). Laat schrikken, pel ze en prak fijn.
  3. Snijd de bieten in dunne plakjes en was en droog de blaadjes sla. Snijd de ui in ringen en hak de dille grof.
  4. Snijd de ciabatta open en verdeel de tzatziki over de onderste helft. Beleg met 3 slablaadjes, biet, zalm, ui, dille en ei. Bestrooi met peper. Dek af met de rest van de sla en de bovenkant van het brood. Druk licht aan en zet er 8 prikkers in. Leg het brood op een serveerplank en snijd tussen de prikkers in stukken.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 9 beoordelingen)