Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Chocolademascarpone-met-sinaasappel

Chocolademascarpone met sinaasappel

Bereidingswijze

  1. Roer de poedersuiker door de mascarpone.
  2. Doe de geraspte schil in het sinaasappelsap van 1 sinaasappel en laat een uur staan.
  3. Snijd met een scherp mes het vruchtvlees tussen de vliezen uit van de tweede sinaasappel.
  4. Verdeel de mascarpone in twee porties van 250 gram. Roer de geraspte chocola door de ene portie.
  5. Klop circa 4 eetlepels sinaasappelsap met de gemarineerde schilletjes door de rest van de mascarpone tot een lobbig mengsel.
  6. Verdeel de chocolade-mascarpone over zes hoge glazen. Leg hier stukjes sinaasappel op. Dek deze laag af met de sinaasappel-mascarpone. Garneer met een blaadje munt.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 20 beoordelingen)