Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Chocoladecakejes-met-zachte-vulling-en-ijs

Chocoladecakejes met zachte vulling en ijs

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Smeer de binnenkant van de muffinvormpjes in met de zachte boter. Roer de boter en suiker door elkaar.
  3. Klop met een handmixer eerst de eieren door dit mengsel en vervolgens het cakemeel. Mix ten slotte de cacaopoeder erdoor.
  4. Vul de vormpjes voor driekwart met dit deeg. Duw in elk vormpje een stukje chocolade en zorg dat de bovenkant van het deeg weer gesloten is. Bak de cakejes circa 10 minuten in het midden van de oven.
  5. Haal het ijs uit de diepvries.
  6. Leg op elk bord een cakeje. Bestrooi het met poedersuiker.
  7. Schep een bolletje ijs naast het cakeje en dien meteen op.
  8. Bij het aansnijden van het cakeje loopt de vulling, het gesmolten stukje chocolade, eruit.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)