Ga naar inhoud
Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Champignonstoof-met-polenta

Champignonstoof met polenta

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui. Snijd de knofl ook fijn. Snijd de champignons in stukjes van ½ cm.
  2. Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui en knofl ook 1 min. Bak de champignons 4 min. op een middelhoge stand mee.
  3. Schep de tomatenpuree erdoor en bak 1 min. Schenk de wijn en 150 ml water erbij. Verwarm de ragout op een lage stand 8 min. Roer af en toe.
  4. Bereid intussen de polenta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de champignonragout op smaak met de oregano, zout en peper.
  5. Schep de polenta op 4 borden. Verdeel er de champignonragout over.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)