Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Auberginenoedels-met-hoisin-spinazie-en-linzen

Auberginenoedels met hoisin, spinazie en linzen

Bereidingswijze

  1. Verhit in een wok 2 el olie. Bak de aubergine in 6-8 min. lichtbruin en gaar.
  2. Verhit in een koekenpan de laatste 2 el olie. Voeg de spinazie in 2 porties toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen.
  3. Meng voor de woksaus de hoisinsaus met de sojasaus en het limoensap.
  4. Voeg de spinazie met de linzen toe aan de aubergine. Schep de noedels met de woksaus erdoor en bak nog 2 min. op een hoge stand. Breng op smaak met peper.
  5. Verdeel de noedels over 4 kommen.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 20 beoordelingen)