30 min
50 kcal
Tags: klein gerechtklein gerechtfusionzonder schelp- schaaldieren
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Verwarm de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook zonder dat deze kleuren.
- Voeg de gember, garam masala, peper, aardappels en doperwten toe en bak dit ook een paar minuten op een lage stand. Het vocht moet verdampt zijn. Laat de vulling afkoelen.
- Snijd de bladerdeegplakjes in vieren. Schep op elk plakje een beetje vulling en maak de randen van het deeg een klein beetje nat met water.
- Vouw de plakjes als een driehoekje dicht, druk de naden goed op elkaar, eventueel met een vork, en leg de hapjes op een ingevette bakplaat.
- Smeer de hapjes eventueel in met ei of melk. Bak de pakketjes in 15 minuten goudbruin in het midden van de oven.
- De hapjes kunnen zowel warm als koud geserveerd worden.