20 min
4 pers
510 kcal
Tags: hoofdgerechtEuropeeszonder glutenzonder schelp- schaaldieren
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Kook de aardappelblokjes circa 5 minuten en giet ze af.
- Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin het gehakt met paprikapoeder, zout en peper rul. Meng de Provençaalse kruiden en knoflook door de rest van de olie.
- Vet een ovenschaal in met boter. Schep de aardappelblokjes op de bodem van de ovenschaal en verdeel het gehakt erover.
- Meng de prei met de wortel en verdeel over het gehakt.
- Halveer de champignons eventueel en steek ze tussen het wortel-preimengsel. Giet de kruidenolie erover.
- Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak circa 15 minuten in het midden van de oven.
- Bestrooi de schotel met de kaas en zet zonder folie nog circa 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.