Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: HAK haalt Boerenkool en Spinazie (met room) terug. De producten kunnen mogelijk stukjes rubber bevatten.

Biefstuk met champignons

Bereidingswijze

  1. Snijd de schoongeborstelde champignons in plakjes. Snipper de ui. Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen.
  2. Braad de biefstuk op de gebruikelijke manier in de boter. Neem uit de pan en laat afgedekt rusten.
  3. Bak de champignons op hoog vuur een paar minuten in het braadvet. Draai de warmtebron iets lager en voeg de ui toe. Laat meebakken tot de ui glazig is. Roer er de kookroom door en laat circa 5 minuten stoven.
  4. Roer er de kruiden door en breng verder op smaak met wat zout en peper en het citroensap of de aceto balsamico. Eet met geroosterd brood.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 20 beoordelingen)